H εταιρεία Αναστασιάδης αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας.

Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, οι χρήστες του ιστότοπου, πρέπει να μας παρέχετε πληροφορίες που αφορούν στην εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Όποιες πληροφορίες μας παρέχετε, διέπονται από τους κατωτέρω κανόνες, τους οποίους εσείς, ως χρήστες του ιστότοπου, αποδέχεστε με την χρήση των υπηρεσιών του ιστότοπου.

Παράλληλα, η χρήση του παρόντος ιστότοπου συνεπάγεται την αποδοχή από εσάς και των όρων χρήσης που σας γνωστοποιούνται στον ιστότοπο anastasiadismoda.gr

Γενικά

Εσείς οι χρήστες του παρόντος ιστότοπου, αποδέχεσθε ότι όποιες πληροφορίες παρέχετε κατά την χρήση του, τις παρέχετε εκούσια και αφού έχετε αναγνώσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων του ιστότοπο anastasiadismoda.gr.

Η παροχή των ζητούμενων πληροφοριών είναι απαραίτητη τόσο για την ορθή και εμπρόθεσμη εκτέλεση της παραγγελίας σας όσο για την μέγιστη δυνατή προστασία των συναλλαγών μέσω του anastasiadismoda.gr.

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.

Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την anastasiadismoda.gr και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία αυτών των στοιχείων προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής.

Ρητά δηλώνεται ότι αποδέκτες των στοιχείων και πληροφοριών που παρέχετε εσείς είναι αποκλειστικά και μόνο οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της εκτέλεσης της συναλλαγής.

Η εταιρία μας δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών του σε κανένα τρίτο φορέα.

Η εταιρία μας μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών της σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν:

α) έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων

β) η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το anastasiadismoda.gr καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των επισκεπτών/χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το anastasiadismoda.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι επισκέπτες/χρήστες του anastasiadismoda.gr καταθέτουν σε αυτήν, μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς το anastasiadismoda.gr

γ) επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997

Συγκέντρωση πληροφοριών

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Ζητείται από τους χρήστες του ιστότοπού μας, να μας παρέχουν πληροφορίες για τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόντα, να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στο [email protected]

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η Επιχείρηση τηρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας για την ασφαλή πρόσβαση από τον εκάστοτε Χρήστη στο λογαριασμό εγγεγραμμένου – χρήστη μέλους, που ενδεχομένως έχει δημιουργήσει.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπό μας (αν υπάρχει), αποθηκεύουμε επίσης τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχουν στο προφίλ χρήστη τους.

Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά τους στοιχεία ανά πάσα στιγμή (εκτός από το αν μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους).

Οι διαχειριστές ιστότοπων μπορούν επίσης να δουν και να επεξεργαστούν αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.

Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Cookies

Αν έχετε λογαριασμό και συνδεθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο, θα ορίσουμε ένα προσωρινό cookie για να καθορίσουμε αν το πρόγραμμα περιήγησης δέχεται cookies.

Αυτό το cookie δεν περιέχει προσωπικά δεδομένα και απορρίπτεται όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης.

Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο.

Εάν επιλέξετε «Να θυμάστε», η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες.

Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Περιοδικές Αλλαγές

H παρούσα Πολιτική Απορρήτου της Επιχείρησης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Γενικών Όρων Χρήσης και Συναλλαγών του «anastasiadismoda.gr» και ενιαίο σύνολο με αυτούς.

Μπορούμε κατά καιρούς να τροποποιούμε την Πολιτική αυτή σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οποιαδήποτε τροποποίηση θα ισχύει αμέσως μόλις η τροποποιημένη Πολιτική αναρτηθεί στη σελίδα μας.

Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση των επισκεπτών με μήνυμα που θα εμφανίζεται στην αρχική σελίδα.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το Δικτυακό μας τόπο και τις υπηρεσίες του και τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις ανεπιφύλακτα.

Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, όπως δύναται να τροποποιείται, θα σας παρακαλούσαμε να μην συνεχίσετε την χρήση του Δικτυακού τόπου και του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος.